Thursday, November 27, 2008

Karl in Gasworks


Nonii jälle. Nüüd oleks siis viimane aeg uuest kodust kirjutada.

Natuke enne seda Donegali trippi (loe altpoolt) pidin ma oma asjad vanast kohast välja kolima ja esmaspäeval saime sisse kolida ja nüüd oleme 2 nädalat siin old ja väga superluks on:) Täitsa nagu kodu ja pole mingeid prantslasi ka:D Üürime koos ühe saksa tüdrukuga, kes nats peale mind alustas. Saan veits saksa keelt jälle harjutada.  Paar korterit eemal, meie korrusel on veel 2 googlerit. Teisipäeval koputasime nende uksele korraks ja tuli välja, et kutt (itaallane) oli just Itaaliast tulnud ja tal oli hunnik prosciutto crudot, salamet (jahh, umbes selline, mida te kallid MCA inimesed süüa ei tahtnud ükskord:p) ja mingit juustu. Ja siis ma jäin sööma sinna pikemaks ajaks ühesõnaga, mis sest, et ma just olin kõhu täis söönud, aga mmmmmmmm see oli hea ikka. Läks veits teemast eemale nüüd...

Ühesõnaga korter - maja on ümmargune nagu pildilt näete, sest kunagi oli siin mingi gaasiasjandus ja nüüd paar aastat tagasi ehitati ümber ja keegi polnud siin korteris enne elanud. Ma ausalt öeldes ei kujuta ette, kuidas see gaasiasjandus toimis, aga siin ringi sees oli vist mingisugune gaasiballooni asjandus vms. Keegi targem võib selgitada kui teab. Igaljuhul maja on ümmargune:) Aga seest pole absull aru saada. Tore on see, et tööle on tervelt oma 100 meetrit minna ja enamus ülejäänud seltskonnast elab ka siin kandis. 9 korrust on ja me elame 8ndal (õigemini 7ndal iirimaa süsteemi järgi), 3 toaline on (või siis jällegi 2 bedroom apt iiri süsteemi järgi) ja vaade on ka täitsa tore:)

Veel on tore see, et mu tore korterikaaslane võttis saksamaalt kaasa KÕIK, mis ta leidis. Tsikil pold väidetavalt aega sorteerida asju ja siis pakkis lihtsalt kõik kaasa. Kokku tuli ta 43 kastiga. Õnneks näiteks voodi ja diivani müüs ta maha siin, sest neid pold kuskile panna ja osa asju on juba ära visanud ja lubas veel visata ära asju ja enamvähem oleme isegi ära mahutanud kõik asjad, aga koridoris vedeleb ikka veel paar kasti ja kohvrit nagu pildilt näha. Ja kõiki asju pole ta vanast kohast veel ära toonudki:| Õnneks elas ta kõrvalmajas, seega pold kaugele tassida kappe jms, aga ikkagi. Hea asi on see, et meil on kodus olemas seega kõik, mis vähegi võib vaja minna va telekas, mis tal on üliväike (arvutiekraan on ka suurem). Näiteks üks päev kui ma ustelt mingeid jubinaid maha kruttisin, mis uksed automaatselt kinni tõmbavad (jahh, millegi pärast on kõikides iiri korterites uksed sellised, mis automaatselt kinni lähevad ja sellise laksuga, et jube. Igaljuhul mul oli vaja naelu ja küsisin siis talt naljapärast ja tal oligi kinnine pakk naelu:D Mitte, et ta kunagi elus mõnda naela oleks kasutanud oleks, aga nohh kunagi ei tea ju... Siis meil on veel näiteks ca 30 pooltühja 2006/2007 säilivustähtajaga maitseainetopsi:D Seda loetelu võiks veel rahulikult jätkata, aga ma parem ei hakka. Tegelikult on ta tore:) Orksis on mõned pildid ka korterist. Ahjaa 2 vetsu on ka õnneks, seega ei pea selle pärast kaklema. Selle on ta juba sisustanud paari taimega ja isikliku prilllauaga:)

No comments: