Sunday, October 19, 2008

Nonii, peaks jälle midagi kirjutama vahelduseks. Eelmine kord jäi pooleli Galonka juures. St vahepeal oli veel laupäevane pidu. Ehk siis kohe esimesel päeval tahtis mu uus prantslasest toakaaslane kaasa tulla googlerite soolakale ja noo mis seals ikka las tuleb. Kuna see korter on siin kohe Google’i juures, siis loomulikult oli peol ca 4-5 inimest, kes olid ka käinud sama korterit vaatamasJ Aga tundus, et kõik olid viisakalt ära öelnud ja keegi kaklema ei hakanud:D Igaljuhul pidu läks samas stiilis edasi nagu minul Eestis, ehk et naabrid kaebasid ja nüüd seal korteris mõnda aega pidu vist ei tule. Iirimaal jälle on selline tore asi, et põhimõtteliselt politseid kutsuda ei saa öörahu rikkumise peale. Vist. Ühesõnaga teistmoodi asi. Et vale arusaama ei jääks nagu me kõik huligaanid oleksid, siis probleem oli selles, et inimesi oli lihtsalt liiga palju;)

 

Anyways, midagi väga põnevat seal ei toimunud. Pühapäeval mõtlesin, et magan välja ennast vaikselt ja ei tee midagi, aga ei, pidin minema Galonkat sööma. Mis osutus siiski päris lõbusaks. Galonka on siis MEGA suur tükk seakintsu, mis paariks tunniks ahju visatakse. Ungari toit. Ja siis sööd seda sibulaga. Päris hea rasvane tükk oli. Ja seal peres oli väike laps ka nii et oli igast põnevaid mänguasju. Päris lahe oli pärast paari õlut mänguraudteed ehitada:D Sellest oleks pidanud pilti tegema, aga igal juhul koos veduritega ja paari legomehikesega sõitis see rong rahulikult ühest majast üle!

 

Aga esmaspäeval hakkasin vaikselt haigeks jääma ja terve nädal olin veits uimane ja nohune, seega sisuliselt midagi põnevat ei teinud. Laupäeval siiski võtsin ennast kokku ja läksin Oktoberfestile. Mingid telgikesed olid ehitatud keset jõge ja siis sees mängisid mingid jubedad saksa onud jubedat saksa muusikat ja jubedalt purjus inimesed laulsid neid jubedaid laule. Ajee. Kui keegi teab Dj Ötzit, siis teate umbes, mida ma mõtlen. Igaljuhul see oli kindlasti väärt seda tundi järjekorras seismist. Jahh tund aega ilma liialdamata. Tõestuseks on paar pilti järtsist ka.





No comments: