Thursday, October 22, 2009

Google takes over Killarney


See nädal sai siis korraks jälle Killarney'sse tagasipõigatud, et tähtsat tööjuttu kuulata. Kohal oli paartuhat Google'i inimest kogu Euroopast ja suure tõenäosusega olid kõik hotellid meie jaoks ära bookitud:D Kuigi Killarney tundub siuke linnake, kus on igast 5st majast 4 on hotell/b&b/guesthouse vms. Kuna kogu reis oli viimseni ära planeeritud, siis ainuke vaatamisväärsus, mida korraks vaatama sain oli loss Killarney järve ääres, mis mul eelmine kord nägemata oli jäänud, aga see poldki ürituse eesmärk. Erinevad targad inimesed rääkisid 2 päeva jooksul, eesotsas Eric Schmidtiga (Google'i CEO), maailmaasjadest ja väidetavalt on MASU maailmas läbi ja rongid hakkavad jälle liikuma! Ajee:) Esimene õhtu olid ilmselt kõik pubid/baarid/klubid meie inimesi täis. Vaevalt, et esmaspäeva õhtuti Killarney's tavaliselt nii palju actionit on:)




Teisel päeval hommikul jälle edasi ja õhtul afterparty, kus esines Britain's got talenti teine koht, kellest ma küll midagi kuulnud polnud, aga vähemalt iiri/briti inimesed, kelle 2 2 MUST SEE saadet on X-factor/Britain's got talent olid vaimustuses. Õhtuks ehitati kogu konverentsihall ööklubiks ja kõikseemees eesotsas erinevate tippjuhtidega tantsis hommikuni (Ok. Eric Schmidti ei old näha). Ja kõige toredam osa oli hommikune rongisõit - rongid väljusid 6.30-7.50 vahel ja olid zombisied täis:D

Igaljuhul oli väga lahe üritus. Päris huvitav oli ka, endise osaliselt üritusturundusagentuuri töötajana (mitte, et ma neid üritusi väga korraldanud oleksin...) vaadata, kuidas 2000 inimese majandamisega hakkama saadi. Saadi küll, va esimese päeva mõte teha söömine osaliselt õues, sest Iirimaal ju vihma ei saja kunagi:D aga nohh üldiselt sai telgi all olla, seega päris märjaks ei saanud.

No comments: